Stovas gyvoms eglutėms

Paskelbta 2022/11/26

1.00€

Telefonas:   +37063020555
Miestas:   Vilnius
Interneto svetainė:   https://silvertree.lt

Jau turite Kalėdinę eglę, tačiau sukate galvą, kaip patogiai ir praktiškai ją pastatyti, nes savadarbiai eglutės stovai ilgai netarnauja ir vis lūžta kartu nugriaudami kruopščiai puoštą eglę? Turime Jums pasiūlymą!

Silvertree.lt internetinė Kalėdinių eglučių parduotuvė siūlo įsigyti ne tik aukščiauios kokybės egles ir Kėnius, bet ir jų visų kotams puikiai tinkančius - kaip nulietus - kokybiškus ir patvarius stovus iš perdirbto plastiko.

Daugiau nereikės kasmet meistrauti vis kito stovo Kalėdinei eglutei, nes Silvertree.lt siūlomas stovas puikiai tarnaus ne vienerius metus. Dar daugiau - parduotuvė siūlo net 5 metų garantiją, tad tikrai nenusivilsite.

Silvertree.lt asortimente esantis stovas eglutei yra itin lengvai naudojamas - su automatine fiksacija, taip pat labai praktiškas, nes turi talpą vandeniui, dėl kurio Kalėdinė eglė žaliuoja ir džiugina mus kur kas ilgiau.

Taupykite savo laiką ir įsigykite patogų stovą eglei bei pačią eglę iš Silvertree.lt ir gaukite juos Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje nemokamai Jums patogiu metu. Kas gali būti geriau, tiesa?

Kontaktinė informacija
Susisiekti su pardavėju

Prašome įvesti žemiau matomus simbolius.
Pavaizduoti gali būti raidėmis nuo A iki Z ir skaitmenimis nuo 1 iki 9.